Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

 

Toimintamme peruspilaritOle hyvä – Konsulttien alkuperäinen liikeidea 1980 – luvun lopulla oli toimia kasvavilla maaseutukuntien elinkeinojen kehittämismarkkinoilla, erityisesti matkailu- ja muilla palvelualoilla. 1990 -luvulla toiminnan painopiste siirtyi erilaisten organisaatioiden kehittämis- ja muutoshankkeisiin. Mielenterveys, työnohjaus- ja työyhteisöpalvelut tulivat palveluvalikoimaan 2000 -luvulla. Yrityksen yli 25 vuotta kestäneen elinkaaren erilaisista vaiheista löytyy monta kiinnostavaa tarinaa ja yhteistyökumppania kunnista, valtionhallinnosta ja yrityksistä.

Pienen yrityksen toiminta on siinä toimivien henkilöiden osaamisen ja kokemuksen varassa. Seppo Kantola on ollut mukana yrityksessä alusta alkaen. Hänen osaamisensa perustuu monipuoliseen työkokemukseen, jatkuvaan kouluttautumiseen ja erilaisista hankkeista kertyneeseen kokemukseen. Anu Manninen on toiminut yrityksessä kouluttajana vuosina 1992-1995 ja työnohjaajana/mentorina vuodesta 2008 lähtien.

Näkökulmamme ihmiseen ja hänen eri tavoin organisoituneeseen toimintaansa perustuu kahteen perinteiseen ja vahvaan teoreettiseen suuntaukseen; kulttuurihistoriallisen toiminnan teoriaan ja psykoanalyyttiseen teoriaan.

   Seppo Kantola (CV)
   ryhmäpsykoanalyytikko, psykoterapeutti VET (Valvira, Kela),
   seksuaalineuvoja, työnohjaaja ja organisaatiokonsultti (FINOD)
   HM, yritystalouden ja hallinnon opettaja

 

Anu Manninen
   Anu Manninen (CV)
   työnohjaaja (STOry)
   KTM Ole hyvä-Konsultit Oy, Suistokatu 1 B 10 15300 Lahti, Puh. 040 547 8577

  näytä normaaliversio » Ylös